שלוש רביולי פלפל אדום גבינה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 222 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. מתכון זה משמש 20. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא משתלמת מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 30 דקות. צאו לחנות ואספו את פרמיג'אנו-רג' יאנו, פקורינו, מלח ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 41%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: רביולי עם רוטב פלפל, רביולי גבינת עיזים עם פלפלים וחמאה חומה, ו רביולי גבינת עיזים עם פלפלים וחמאה חומה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס או מחממים גריל על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
זורקים את הפלפלים עם מעט שמן, מניחים על תבנית עם נייר אפייה וצולים בתנור עד להשחרה. להפוך אותם, להשחיר בצד השני, ולהסיר להתקרר. לחלופין, השחירו על גריל באותו אופן. הסר בעדינות את הקליפות והזרעים; אין לשטוף במים.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ערמוני מים, משולבים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מניחים בקערת מעבד מזון ודופקים למחית. מגרדים את הצדדים ודופקים עוד כמה פעמים.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
הוסף 12 אונקיות של הסולת והדופק לשילוב. כדור בצק צריך להתחיל להיווצר לאחר 6 עד 7 פעימות. אם התערובת רטובה מדי, מוסיפים עוד סולת עד שנוצר כדור בצק. מעבדים למשך 1 דקה והופכים את הבצק לקרש חיתוך מקומח קלות בסולת.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
7
מפזרים עוד מעט סולת ולשים במשך 2 עד 3 דקות. עוטפים היטב בניילון ומניחים לנוח בטמפרטורת החדר למשך 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומי
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
8
הכינו פינת עבודה לגלגול הפסטה: קרש חיתוך גדול, קמח ספסל לכל מטרה, יריעות גדולות של ניילון, להב או סכין בצק, כמות קטנה של מים ומברשת מאפה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
מברשת מאפה
כגון גבינות לטאקו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
חותכים חתיכת בצק בעובי 1/2 אינץ ' מהכדור ומעצבים לסגלגל, מוודאים שהבצק לא רחב יותר מרוחב גליל הפסטה. מעבדים דרך מכונת הפסטה על ידי קיפול הבצק לשליש, מזינים דרך הגלילים ברמה 1 וחוזרים על הפעולה עד שהבצק חלק, אלסטי ובצורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטה
10
מוסיפים עוד קמח או זילוף מים, במידת הצורך, כדי להתאים את עקביות הבצק. המשך להתגלגל דרך רמה 9, מבלי לקפל, ולחתוך את הסדינים לחתיכות באורך 12 עד 14 אינץ ' לפי הצורך. עוטפים בזהירות ובאופן אינדיבידואלי בניילון נצמד; זה בסדר לשכבה. חזור על הפעולה עד שהבצק נגמר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
11
שלבו את הגבינות עם הפלפל והקציפו פנימה 2 ביצים. על משטח נקי, מקומח קלות, הניח סדין של פסטה. בעזרת כף כף עגולה, לחץ קלות מעט תערובת גבינה לכף המדידה ו" תונק "עם האצבע בעדינות על הסדין, ומרווח אותם 1 1/2 אינץ' זה מזה. מברישים קלות ביצים טרופות סביב הגבינה. אם הבצק רחב מספיק אפשר לקפל אותו מעל הגבינה, או אם הוא דק יותר ברוחב, מרכז את מרווח הגבינה והוסף דף עליון. התחל במרכז ודחס בעדינות סביב הגבינה כדי לדחוף החוצה כל אוויר.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומי
רוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1 כפית פלפל שחור גס,
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
חותכים בין הרביוליס בעזרת מגרד ספסל, סכין או חותך פיצה. אבק רביוליס קלות בקמח סולת והניח על מתלה עוגיות; חזור על הפעולה עד להכנת כל הרביוליס. שמרו את הגבינה הנוספת לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולת
רביולי
רוטב חמוציות, להגשה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצק
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
13
הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש גבוהה והוסיפו 1 כף מלח כשר. כשמוכן, מוסיפים את הרביוליס בעדינות למים רותחים, לוחצים למים לפי הצורך ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מפזרים מעט מהגבינה שנותרה, הפטרוזיליה הטחונה, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשה
17
בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את החמאה וכשקצף מוסיפים את שאלוט ומבשלים 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
18
מוסיפים את השרדונה והמלח והפלפל ומביאים לרתיחה. מניחים להתבשל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שרדונה
19
מוסיפים את השמנת ומשלבים היטב. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, במשך 10 עד 15 דקות; התערובת תתעבה מעט. החזק חם עד השירות. התאם תבלינים לפי הצורך.;
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
20
הכן אמבט קרח של קרח ומים. הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש גבוהה, הוסיפו את עלי הבזיליקום ובשלו 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
1 כפית מלח היקורי מעושן
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
21
הסר מיד לאמבט הקרח. כשהוא קריר, מעבירים לספינר סלט או למסננת ומסירים מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
טווה סלט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
22
מוסיפים את העלים והשמן לתוך בלנדר ודופק למחית. מגרדים את הצדדים ודופקים עוד כמה פעמים. מסננים את התערובת דרך 4 שכבות של בד גבינה שטוף לצנצנת שימורים סטרילית (גודל 16 גרם טוב). תהליך זה ייקח כשעה.