שלוש שכבות ברי ופבלובה סוכר חום
שלוש שכבות ברי ופבלובה סוכר חום דורש בערך 5 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 353 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-309 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך תותים, שמנת כבדה, חלבונים ביצה 30 דקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שלוש שכבות ברי ופבלובה סוכר חום, חמאה ספייס שכבת עוגה עם ציפוי גבינת שמנת סוכר חום, ו סוכר חום ברי סנדלר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 275°f עם מתלה באמצע. קלות חמאה 3 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות, ואז צדדים אבק של מחבתות עם סוכר ממתקים, לדפוק את עודף. שורה תחתונה של כל מחבת עם סיבוב של נייר קלף.
Pulse סוכר superfine, סוכר חום, קורנפלור במעבד מזון עד משולב היטב.
מערבבים יחד וניל וחומץ בקערה קטנה.
לנצח חלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהם מחזיקים פסגות רכות. להגדיל את המהירות בינוני-גבוה ולהוסיף תערובת סוכר 1 כף בכל פעם. אחרי כל הסוכר נוספה, לנצח 1 דקה יותר.
מוסיפים תערובת חומץ, ואז להכות במהירות גבוהה עד מרנג הוא מבריק ומחזיק פסגות נוקשות, על 5 דקות. מרנג כפית לתוך מחבתות (על 2 1/2 כוסות למחבת) וחולצות חלקות.
אופים עד meringues יש קרום פריך ולהרגיש יבש למגע, על 1 שעה (הקרביים עדיין יהיה כמו מרשמלו).
כבה את התנור ואת דלת האבזר פתוחה מעט עם כף עץ. מקצפת בתנור 1 שעה. (Meringues עשוי לשקוע מעט סדק תוך קירור.)
הפעל סכין לאורך הצדדים של מחבתות עוגה בזהירות להפוך מקצפת מתוך מחבתות. בזהירות לקלף קלף (מרנג יהיה שביר ואת הקרום עלול לפצח עוד יותר). בזהירות להפוך את צד ימין למעלה.
לזרוק פירות יער עם סוכר ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד מוכן לשימוש (עד 1 שעה).
לנצח שמנת כבדה עם שמנת חמוצה באמצעות מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות. שים 1 מקצפת על צלחת הגשה ולהפיץ שליש קצפת על זה. כפית שליש פירות (עם מיץ)מעל. חזור עם מקצפת הנותרים, שמנת ופירות.
מרנג יכול להיות קפוא, עטוף בנפרד, עד 1 חודש; להפשיר, עדיין עטוף, בטמפרטורת החדר לפחות 2 שעות.