שלושה C של ברוטב עדשים-צ'ילה קלוי יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 555 קלוריות. אם יש לך עדשים, כוסברה, זרעי חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו סלמון עם רוטב צ'ילה צלוי-מנגו, פאן קלוי פילה מיניון עם רום-אדום צ'ילה רוטב, ו שרימפס צלוי עם רוטב צ'ילה מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הכרוב, גזר וכרובית בסיר בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
כרובית
כרוב
גזר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים מים כדי לכסות, ומביאים אותו לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את הכורכום ועלי קארי. מנמיכים את החום בינוני, לכסות את המחבת, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות הם מזלג מכרז, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי קארי
ירק
כורכום
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
בעוד הירקות מבשלים, מחממים את השמן במחבת קטנה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מפזרים את האפונה המפוצלת, עדשים, זרעי כוסברה וצ ' ילי. צולים עד הקטניות והזרעים הופכים חום אדמדם ואת הצ ' ילי להשחיר, 2 עד 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את תערובת קטניות-ספייס לצנצנת בלנדר, משאיר כמה שיותר שמן במחבת ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
תערובת תיבול
אפונה מפוצלת
קטניות
עדשים
פלפל צ ' ילי
זרעים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
בלנדר
מחבת
5
לגנוב על 2 כפות של מי בישול מן הירקות רותחים ושופכים אותו לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מוסיפים את הדבק תמרינדי ומערבבים להמיס אותו.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדי
7
יוצקים את זה נוזל טארט על התבלינים בצנצנת בלנדר, ומוסיפים את העגבניות. מחית, גירוד החלק הפנימי של הצנצנת לפי הצורך, כדי להפוך את הדבק מחוספס, חום אדמדם.
מרכיבים שתצטרך
תבלינים
עגבנייה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
8
מסננים את הירקות במסננת ומזמינים 1 כוסות של מי הבישול. ואז להחזיר את הירקות לסיר.
מרכיבים שתצטרך
ירק
מים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
מחבת רוטב
9
הוסף את הדבק עדשים.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
10
יוצקים את מי הבישול השמורים לתוך הבלנדר ולתת את הלהבים whir מהיר לשטוף את הצנצנת.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
11
מוסיפים את הכביסה למחבת, מפזרים במלח ומערבבים פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
מחממים את השמן הנותר במחבת על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
מוסיפים את זרעי החרדל, מכסים את המחבת ומבשלים עד שהזרעים הפסיקו להתפוצץ( לא כמו פופקורן), כ -30 שניות. מערבבים שמן מוזנח זה לתוך הירקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי חרדל
ירק
פופקורן
זרעים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
14
לחמם את הקארי על חום בינוני, חשוף, ערבוב מדי פעם, כדי לאפשר את הטעמים להתחתן, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קארי
15
מפזרים את קמח האורז על התערובת ומערבבים אותו במהירות. מבשלים עד הקארי התעבה, 1 עד 2 דקות.