קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

שלושה C של ברוטב עדשים-צ'ילה קלוי

שלושה C של ברוטב עדשים-צ'ילה קלוי
שלושה C של ברוטב עדשים-צ'ילה קלוי יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 555 קלוריות. אם יש לך עדשים, כוסברה, זרעי חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו סלמון עם רוטב צ'ילה צלוי-מנגו, פאן קלוי פילה מיניון עם רום-אדום צ'ילה רוטב, ו שרימפס צלוי עם רוטב צ'ילה מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הכרוב, גזר וכרובית בסיר בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
כרוביתכרובית
כרובכרוב
גזרגזר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים מים כדי לכסות, ומביאים אותו לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את הכורכום ועלי קארי. מנמיכים את החום בינוני, לכסות את המחבת, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות הם מזלג מכרז, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי קאריעלי קארי
ירקירק
כורכוםכורכום
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
בעוד הירקות מבשלים, מחממים את השמן במחבת קטנה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מפזרים את האפונה המפוצלת, עדשים, זרעי כוסברה וצ ' ילי. צולים עד הקטניות והזרעים הופכים חום אדמדם ואת הצ ' ילי להשחיר, 2 עד 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את תערובת קטניות-ספייס לצנצנת בלנדר, משאיר כמה שיותר שמן במחבת ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
תערובת תיבולתערובת תיבול
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
קטניותקטניות
עדשיםעדשים
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
זרעיםזרעים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
בלנדרבלנדר
מחבתמחבת
5
לגנוב על 2 כפות של מי בישול מן הירקות רותחים ושופכים אותו לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים את הדבק תמרינדי ומערבבים להמיס אותו.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדיהדבק תמרינדי
7
יוצקים את זה נוזל טארט על התבלינים בצנצנת בלנדר, ומוסיפים את העגבניות. מחית, גירוד החלק הפנימי של הצנצנת לפי הצורך, כדי להפוך את הדבק מחוספס, חום אדמדם.
מרכיבים שתצטרך
תבליניםתבלינים
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
8
מסננים את הירקות במסננת ומזמינים 1 כוסות של מי הבישול. ואז להחזיר את הירקות לסיר.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
הוסף את הדבק עדשים.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
10
יוצקים את מי הבישול השמורים לתוך הבלנדר ולתת את הלהבים whir מהיר לשטוף את הצנצנת.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
11
מוסיפים את הכביסה למחבת, מפזרים במלח ומערבבים פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מחממים את השמן הנותר במחבת על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
מוסיפים את זרעי החרדל, מכסים את המחבת ומבשלים עד שהזרעים הפסיקו להתפוצץ( לא כמו פופקורן), כ -30 שניות. מערבבים שמן מוזנח זה לתוך הירקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי חרדלזרעי חרדל
ירקירק
פופקורןפופקורן
זרעיםזרעים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
לחמם את הקארי על חום בינוני, חשוף, ערבוב מדי פעם, כדי לאפשר את הטעמים להתחתן, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קאריאבקת קארי
15
מפזרים את קמח האורז על התערובת ומערבבים אותו במהירות. מבשלים עד הקארי התעבה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
אבקת קאריאבקת קארי
16
מפזרים את הכוסברה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כוסברהכוסברה
17
מאמר var
18
Type_27_data = {};
19
מאמר
20
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;