שלושה תפוחי אדמה גבינה האסלבק
אם יש לך בערך 55 דקות לבלות במטבח, תפוחי אדמה שלושה גבינה האסלבק עשויים להיות מתכון מצוין ללא גלוטן לנסות. בתוספת זו יש 702 קלוריות , 32 גרם חלבון ו -46 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 96 סנט למנה מנות. מתכון זה אהוב על 153 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם פרמזן, פלפל גרוס, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אפשר להכין. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 55% . נסו תפוחי אדמה Hasselback , Hasselback תפוחי אדמה עם פסטו אגוזי מקדמיה , מטבל שלוש גבינות מקסיקני עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
קולפים את כל תפוחי האדמה, ובזמן שאתה מקלף אותם, שים אותם בכלי גדול עם 1 ליטר מים ומיץ הלימון כדי למנוע מהם להשחים. לאחר שכולם מקולפים, מוציאים אותם מהמים ומייבשים. לאחר מכן פורסים את תפוחי האדמה במרחק של כ-1/4 אינץ' זה מזה ובערך שלושה רבעים מהדרך כדי ליצור סדרה של פרוסות אחידות כך שהם עדיין מחוברים יחד בתחתיתם. זה אמור ליצור גימור מסוג מניפה לתפוחי האדמה.
לאחר מכן, בעזרת מטרפה, מערבבים את החמאה, הפטרוזיליה, המלח והפלפל. הקפידו לערבב היטב. טבלו את תפוחי האדמה לתוך תערובת החמאה, תוך הקפדה שהחריצים בתפוח האדמה יספגו גם את התערובת.
מניחים את תפוחי האדמה על תבנית עם נייר אפייה ואופים 30 דקות.
לאחר 30 דקות, מוציאים את תפוחי האדמה, מחממים מחדש את כל שארית החמאה ומטפטפים מעל. מחלקים את תערובת הגבינה על תפוחי האדמה.
אופים את תפוחי האדמה עד שהגבינה נמסה ותפוחי האדמה מבושלים, כ-15 דקות. לאחר ההמסה, מוציאים את תפוחי האדמה ומגישים.