שליו Escabeche
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שליו Escabeche. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 539 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שרי, מלח ופלפל, שליו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו ESCABECHE, Escabèche, ו Escabeche (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את המדף באמצע התנור. מחממים ל 350 מעלות F. לשטוף ביסודיות לייבש את השליו. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
שמן חום במחבת 12 אינץ ' אטום עם מכסה, עד שהוא מנצנץ. צרוב שליו מכל הצדדים עד חום זהוב, אבו 5 דקות בסך הכל.
מוסיפים שומר, שאלוט, שום, 1 כפית מלח, ו ½ כפית פלפל שחור למחבת ו לטגן עד שומר הוא התרכך היטב, 5 עד 7 דקות. מערבבים לימון, צימוקים, מקל קינמון, שרי וחומץ שרי. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן לכסות את המחבת ולהעביר אותו לתנור כדי לטגן את הירקות על 20 דקות. משוך את המחבת מהתנור, להסיר את המכסה ולהוסיף קצת מים במידת הצורך. לא יותר מדי, רק מספיק כדי לשמור על נוזל הירקות וקל לנוע במחבת. נסטלי השליו על גבי. מכסים וחוזרים לתנור כדי להמשיך לצלות עוד 30 דקות עד שהירך מושכת בקלות מהמפרקים. מגניב לגמרי, חשוף.
מגישים בטמפרטורת החדר, טפטף בשמן זית.