קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות48
מגזין

שליו בגריל עם מנגו וארוגולה

שליו בגריל עם מנגו וארוגולה
שליו בגריל עם מנגו וארוגולן הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם ספריגים טרגון, שמן זית, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו ארוחת ערב הערב: תפוח, ארוגולה, וסלט פנצ'טה עם ביצי שליו, שליו בגריל עם מיסו, ו שליו אסייתי בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 250 ° F. לשפשף את השליו קלות עם שמן זית, ולאחר מכן מתבלים עם מלח ופלפל ולשפשף עם אבקת קארי וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אבקת קאריאבקת קארי
שמן זיתשמן זית
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
שליושליו
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים את השליו במחבת, לחתוך את הצד למטה, על גבי הענפים של טרגון ולהוסיף את פרוסות מנגו, כך שהם יכולים לספוג את הטעם של עשבי תיבול וג ' ינג ' ר. מניחים בצד במקרר במשך 30 דקות.מחממים גריל או מחבת גריל על אש בינונית. גריל את פרוסות המנגו עד שיש להם סימני גריל גלויים בכל צד, ולאחר מכן לארגן את הפרוסות על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
טרגוןטרגון
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
עשבי תיבולעשבי תיבול
מנגומנגו
שליושליו
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
מחבתמחבת
3
הסר את השליו מן התבלין לשפשף ושמור כל לשפשף נשאר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
שליושליו
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מניחים את חצאי השליו על מחבת הגריל או הגריל והגריל עד שהעור שחום, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
5
מעבירים את השליו לתנור כדי להתחמם.בעוד השליו הוא צלייה, לחמם מחבת על חום בינוני לגרד את כל התבלינים הנותרים לשפשף לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
שליושליו
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
6
מוסיפים את השאלוט ואת שאריות מנגו חתוכות לקוביות למחבת ומבשלים עד מעט קרמל.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
מנגומנגו
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את גרידת התפוזים ומיץ וממשיכים לבשל עד שהמיץ התאדה לחלוטין. מערבבים בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
מיץמיץ
סוכרסוכר
8
מוסיפים את הארוגולה למחבת ומבשלים עד שהיא קמלה.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולהארוגולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מעבירים את הארוגולה למגש ההגשה עם פרוסות המנגו. לסדר את השליו בגריל על גבי ומפזרים עם chives ו מנגו julienne.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולהארוגולה
עיריתעירית
מנגומנגו
שליושליו
10
מגישים חמים.פתק השף: ג ' וליאן משובח הוא חתך בגודל גפרור.
11
חותכים את הירקות לפרוסות בעובי 1/16 אינץ 'ולאחר מכן לחתוך אותם על פני 1/16 אינץ'. הם לא צריכים להיות יותר מ 1 1/2 אינץ', כך שהם לא מסורבלים לאכול.נסה את אלה עוף בגריל מנות על הרפובליקה מזון: עוף בגריל תחת מתכון לבנים
מרכיבים שתצטרך
עוף בגרילעוף בגריל
ירקירק
עופותעופות
12
ג ' ינג ' ר-שום חצי עוף מתכון
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
13
מתכון המבורגר עוף טחון
מרכיבים שתצטרך
עוף טחוןעוף טחון