שליו מייפל מזוגג עם Ragout שעועית לבנה
שליו מייפל מזוגג עם Ragout שעועית לבנה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 50 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 789 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך רוטב מייפל חום, טימין, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: שעועית לבנה Ragout, שעועית לבנה Ragout עם טוסט, ו פטריות, שעועית לבנה וleek Ragoût.
הוראות
הסר את השד ואת עצמות הגב מן שליו; להגדיר שליו בצד.
בצל מטובל במחבת nonstick מעל חום נמוך 10 דקות או עד השחמה; מוסיפים סוכר ופטריות, ומטוגנים עד רך. מערבבים בחומץ ואת 4 החומרים הבאים. כף לתוך חללי שליו, מאובטח עם מרים עץ. הכנס כנפיים מתחת, ומקם, צד השד למעלה, בתבנית אפייה 2 ליטר בחמאה.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד שנעשה.
מגישים מעל מיטה של שעועית לבנה Ragout; טפטוף באופן שווה עם רוטב מייפל חום.