קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות28
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטוצ'יני כבד עוף עם כמהין ופלפל ורוד

פטוצ'יני כבד עוף עם כמהין ופלפל ורוד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני כבד עוף עם כמהין & Peppercorns ורוד. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל ורוד בקלילות, שום, פטרוזיליה שטוחהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו אננס קלוי עם פלפל ורוד, Crostini עם Ricottan ו Peppercorns ורוד, ו Terrine de Campagne עם גרגרי פלפל ורוד (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית והחמאה מעל להבה בינונית גבוהה עד חם מאוד אבל לא מעשנים.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הבצל ואז הופכים את החום למדיום. זיעה על חום בינוני עד שהתרכך קצת, על 5 דקות. מנמיכים את החום ומתבלים את הבצל עם זליגת מלח נדיבה. המשך בישול, ערבוב לעתים קרובות עד קרמל היטב ודביק. בערך 30 דקות.להעלות את החום לגבות עד בינוני גבוה ולהוסיף את כבדי העוף לאותו מחבת ולהמשיך לבשל עד הכבדים הם מעט השחמה על כל הצדדים, כ 7 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את החומץ וממשיכים לבשל עד שהוא נספג לחלוטין התאדה. מנמיכים את החום לרתיחה וממשיכים לבשל עוד 10 דקות, מוסיפים קצת מים אם המחבת מתייבשת מדי.מביאים 6 ליטרים מים לרתיחה מתגלגלת ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הפטוצ ' יני למים הרותחים ומבשלים עד אל דנטה, על 10-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מסננים את הפסטה, שומרים חצי כוס של מי הבישול.תביא את המחבת עם כבדי העוף בחזרה לחום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הפטוצ ' יני המבושל למחבת.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני מבושלפטוצ ' יני מבושל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים פטרוזיליה וזורקים לשלב. מתבלים במלח ופלפל. להפוך את הפסטה החוצה על מגש גדול העליון עם כמות נדיבה של שבבי כמהין, פרמזן מגורר, וכמה צביטות של גרגרי פלפל ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה