קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

שליו עם ארטישוק: קוואגלי קוי קרסיופי

שליו עם ארטישוק: קוואגלי קוי קרסיופי
שליו עם ארטישוק: קוואגלי קוי קרסיופי הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 11 גרם חלבון, 48 גרם שומן, ובסך הכל 674 קלוריות. 1 אדם התרשם מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 30 דקות. אם יש לכם שמן זית, שליו, יין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 58%. ציון זה מוצק. נסו קוואגלי קון פנצ'טה (שליו עם פנצ' טה), קרסיופי ריפיני (ארטישוק ממולא), ו קרסיופי ריפיני: ארטישוק ממולא עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מריחים שליו במרינדה במשך 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
שליושליו
2
מתבלים כל שליו מבפנים ומבחוץ במלח ופלפל ועוטפים כל אחד בפרוסת פרושוטו, מהדקים בעזרת קיסמים. במחבת מטגן בגודל 14 עד 16 אינץ ' מחממים את שמן הזית על אש גבוהה עד שכמעט מעשנים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פרושוטופרושוטו
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שליושליו
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את שליו, כמה בכל פעם, ומשחימים על אש גבוהה, מוסיפים מעט מהיין עם כל מנת שליו. כאשר אצווה האחרון הוא שחום, להחזיר את כל למחבת ולהוסיף את ארטישוקים ושום.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים עוד יין במידת הצורך כדי לשמור על לחות בתבנית, ומבשלים, מכוסה עד שהשלווים והארטישוק רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בקערה גדולה מספיק כדי להכיל גם את המרינדה וגם את השליו, מערבבים את כל החומרים יחד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
שליושליו
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o