שליו רותח עם חרדל וצלפים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שליו מבויש עם חרדל צלפים. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 67 גר' של חלבון, 58 גרם של שומן, וסך הכל 812 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, צלפים, חרדל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו בשר משומר מבושל ברוטב חרדל, עוף עם צלפים, חרדל ופטרוזיליה, ו חמאת חרדל עם בזיליקום וצלפים (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף שליו מתחת למים זורמים קרים, ולאחר מכן לטפוח יבש עם מגבת נייר. מתבלים במלח ופלפל.
להמס חמאה במחבת בינונית על חום גבוה, מתערבל להתפשט.
מוסיפים את השליו ומבשלים עד שכל המשטחים הם חום בהיר מאוד, על 2 דקות בסך הכל.
מוסיפים צלפים, שום, חרדל, ומניות. תביא את הנוזל לרתיחה. מכסים את הסיר ומבשלים בעדינות, הופכים את השליו פעם באמצע הדרך עד מבושל רק דרך, 10 עד 15 דקות.
מעבירים שליו למגש הגשה, מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, שופכים על שליו ומגישים.