קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות18
ציון בריאות0
מגזין

שמחות קוקוס

שמחות קוקוס
שמחות קוקוס נטול גלוטן, ומספק כ 18 מנות. מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, שוקולד חלב, אגוזי פקאן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. עם כפית ציון 7%, המנה הזאת היא בלתי ניתנת לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון שמחות שקדים פליאו תוצרת בית, שמחות שקדים תוצרת בית{גלם וטבעוני}, ו ריבת בלסמי אוכמניות והשמחות של שימורי אצווה קטנים.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את הקוקוס, סוכר הקונדיטורים והחמאה. טופס לתוך 1 ב. ביצים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בעזרת קצה של ידית כף עץ, לעשות הזחה במרכז כל כדור. ממלאים שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מפזרים אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
4
מניחים על תבנית מרופדת בנייר שעווה. מצננים עד שהשוקולד יציב. יש לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. נקטר גרהם בק בליס עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
גרהם בק בליס נקטר
גרהם בק בליס נקטר
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-שניות הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר