שמן זית וצ'יפס כרוב מלח ים
צריך ללא גלוטן, מנות ראשונות ידידותית מספוא? שמן זית וצ'יפס כרוב מלח ים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 16 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. אם יש לך מלח ים גס כגון sel גרי, כרוב lacinato, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 83%. נסו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, צ'יפס לוטוס מלח ופלפל, ו שבבי מלח וחומץ רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף כרוב ביסודיות כתם יבש עם מגבת מטבח. לקרוע עלים מצלעות; להשליך צלעות. לקרוע עלים לתוך 4-in. חלקים.
יוצקים שמן לתוך קערה גדולה, להוסיף כרוב ומלח, ולזרוק מעיל באופן שווה.
סידור עלים בשכבה אחת על 2 גליונות אפייה מעוטרים.
אופים, החלפת עמדות מחבת לאחר 13 דקות, עד העלים הם פריך אבל לא השחמה, 5 עד 7 דקות יותר.
* אתה יכול להשתמש בקבוצות גדולות יותר ,אבל תצטרך יותר שמן ותבלינים ואולי מחבת שלישית.