שמן זית-סלמון עלום עם חזרת טרייה
שמן זית-סלמון עלומה עם חזרת טרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 370 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, לך לחנות ותביא ליקס, חרדל דיז'ון, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית מתכונים דומים: שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, סלמון מבושל וחזרת, ו סלמון מבושל עם רוטב שמיר חזרת.
הוראות
הגדר מסננת בינונית מרופדת במסנן קפה מעל סיר קטן.
שים את חזרת מגוררת במסנן בהדרגה לשפוך את המים רותחים על זה.
בסיר גדול של מים רותחים, blanch את הכרישה, גזר ושומר במשך 1 דקה.
מסננים במסננת ומעבירים את הירקות לקערה.
במחבת גדולה, מחממים את 2 כפות שמן זית.
מוסיפים את הכרישה, גזר ושומר ומבשלים על אש מתונה, משליך, עד חם. מערבבים את החרדל ומתבלים במלח ופלפל.
בסיר בינוני, להביא את הנותרים 1 1/2 כוסות שמן זית לרתיחה מעל חום מתון. מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל ומוסיפים לשמן. בעדינות מבשלים את הפילה על אש נמוכה במשך 4 דקות. הפעל ומבשל עד רק מבושל, על 3 דקות יותר.
בינתיים, לחמם בעדינות את מרק חזרת מתבלים במלח. לחמם מחדש את הירקות.
יוצקים את המרק לתוך 4 קערות רדודות. כף הירקות לתוך הקערות העליון עם פילה.
מפזרים פלר דה sel ופלפל ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.