שמנת טבעונית בטטה ומרק תירס
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לך מרק ירקות, סלרי, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: מרק תירס בקארי בטטה טבעוני, מרק תירס מתובל טבעוני מתוק, ו תפוח אדמה מוקרם ומרק תירס.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה מתוקים לתוך סיר גדול לכסות עם מים מלוחים; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז, 10 עד 15 דקות.
מסננים תפוחי אדמה ושמורים 2 1/2 כוסות מים תפוחי אדמה. קוצצים 2 בטטות תפוחי אדמה יוקון זהב כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד; שמור הנותרים בטטה עבור צעד מאוחר יותר.
מחממים שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים סלרי ובצל מתוק בשמן החם עד שהבצל מתחיל להשחים, כ -10 דקות. מערבבים 1 בטטה קצוצה, תפוחי אדמה זהב יוקון קצוץ, ושום לתערובת. מבשלים ומערבבים עד השום מתחיל להפוך זהב, על 8 דקות. מערבבים תירס 1 בטטה קצוצה לתערובת בצל וסלרי. מכסים סיר ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
יוצקים שמורות 2 1/2 כוסות סחוט תפוחי אדמה בישול מים לתערובת.
מניחים הנותרים בטטה וג ' ינג ' ר לתוך מעבד מזון דופק כמה פעמים לקצוץ; מחית ומערבבים לתוך ירקות. מערבבים חלב סויה, מרק ירקות, פטרוזיליה, רוזמרין, מלח ים, פלפל שחור, עלה דפנה לתערובת ולהביא מרק לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים 5 דקות.
מקציפים קמח למרק, מערבבים עד מעובה, ומסירים מרק מחום.