שמש אפרסקים & עוגות קרם
זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם תערובת פודינג וניל לבשל ולהגיש, מים, תוספת מוקצפת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. עם כפית ציון 14%, המנה הזו לא כל כך גדולה. מתכונים דומים: אפרסקים & עוגות קרם, אפרסקים ' נ ' עוגת קרם, ו אפרסקים ' נ עוגת קרם.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים פירורי קרקר וסוכר; מערבבים מרגרינה. לחץ על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של 9 אינץ ' לא משומן. צלחת פאי.
אופים בחום של 375 במשך 6-8 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים לחלוטין על רשת.
למילוי, בקערה קטנה, מערבבים גבינת שמנת וסוכר קונדיטורים עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף. מורחים בזהירות על קרום; מקררים עד להתייצבות.
לציפוי, בסיר קטן, שלבו תערובת ג ' לטין ופודינג; מערבבים מים. מביאים רק לרתיחה על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מתמיד; מסירים מהאש. מגניב 5 דקות.
מסדרים פרוסות אפרסק מעל המילוי. כפית תערובת ג ' לטין מעל אפרסקים. מכניסים למקרר ל -4 שעות או עד לצינון.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם בחירה מצוינת לפשטידה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. המלאך קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.