קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

שני רוטב רביולי אופים

שני רוטב רביולי אופים
המתכון שני רוטב רביולי לאפות יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-35 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 555 קלוריות. גשו לסופר וקנו רוטב פסטה מאלפרדו, רוטב מרינרה, תערובת גבינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו רביולי אופים, תרד רביולי אופים, ו גביני רביולי אופים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חימום עד 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
תרסיס מלבני אפייה צלחת, 11x7x1 1/2 אינץ', עםתרסיס בישול. לבשל רביולי לפי הוראות החבילה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
מקפלים רוטב אלפרדו לתוך רביולי. כפית לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
מורחים רוטב מרינרסאוצ ' ה על רביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
5
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
אופים חשפו כ -20 דקות או עד מחומם היטב וגבינה מומלצים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מפזרים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

רביולי עובד ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו, ורדיקיו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו