שני תרד אנטיפסטי: תרד עם גבינה וביצים: Spinaci, Cacio, E Uova ו Puff תרד: Sformato di Spinaci
שני תרד אנטיפסטי: תרד עם גבינה וביצים: Spinaci, Cacio, E Uovan ו Puff תרד: Sformato di Spinaci עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 361 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו פקורינו, שום, תרד ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית מתכונים דומים: Spinaci (תרד) alla Padella(מחבת), Tagliatelle con Spinaci e Funghi, ו פחזנית תרד וגבינה.
הוראות
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את התרד והשום. מבשלים מעל חום גבוה במשך 2 דקות.
לפצח את הביצים, 1 בכל פעם, לתוך תרד רותח. מתבלים כל ביצה במלח ופלפל וממלאים את הפקורינו. מכסים את המחבת ומבשלים על אש גבוהה עד הביצים נקבעות. יוצא מהמחבת על מגש או קערה ומגיש חם.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה מעל חום גבוה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מוסיפים את התרד ומבשלים במשך 30 שניות, עד רק לצלוע, ואז לנקז, לסחוט את עודף לחות, דק קוצצים.
מניחים את התרד בקערה של מעבד מזון פירה עם קינמון, מלח ופלפל, לפי הטעם. הפוך את המחית לקערה, מערבבים בחמאה, ביצים וגבינה ומשלבים היטב.
להפוך את התערובת לתוך תבשיל בינוני חמאה ואופים בתנור במשך 15 עד 25 דקות, עד הביצים מוגדרות והחלק העליון הוא חום זהוב.