קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

שעועית Fava במרינדה

שעועית Fava במרינדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שעועית Fava במרינדה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 252 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל, פול, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו טגין של פול, שעועית ירוקה ולבבות ארטישוק, בצל מקורמל ושעועית Fava (שעועית רחבה), ו שעועית Fava עם בשר חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה. בעוד המים מתחממים, להסיר את פול התרמילים הארוכים שלהם. ברגע שהמים רותחים, מוסיפים את פולי ה-fava ומבשלים עד ירוק בהיר ורגיש, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים ומיד לשטוף תחת מים קרים. תוציא את פולי ה-fava הירוקים מהמעטפת שלהם ותניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
3
בצנצנת פיינט, לשלב את החומץ, שמן זית, שום, גבעולי רוזמרין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מניחים מכסה על הצנצנת ולנער לשלב את ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
יוצקים שעועית fava מוכנה לתוך צנצנת של ויניגרט. החלף את המכסה ונער כדי לצפות את פול ה-fava.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
פולפול
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
בואו לעמוד לפחות 15 דקות לפני ההגשה. שעועית fava במרינדה תימשך 2-3 ימים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פולפול