שעועית Fava במרינדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שעועית Fava במרינדה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 252 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל, פול, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו טגין של פול, שעועית ירוקה ולבבות ארטישוק, בצל מקורמל ושעועית Fava (שעועית רחבה), ו שעועית Fava עם בשר חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה. בעוד המים מתחממים, להסיר את פול התרמילים הארוכים שלהם. ברגע שהמים רותחים, מוסיפים את פולי ה-fava ומבשלים עד ירוק בהיר ורגיש, כ -3 דקות.
מסננים ומיד לשטוף תחת מים קרים. תוציא את פולי ה-fava הירוקים מהמעטפת שלהם ותניח בצד.
בצנצנת פיינט, לשלב את החומץ, שמן זית, שום, גבעולי רוזמרין, מלח ופלפל.
מניחים מכסה על הצנצנת ולנער לשלב את ויניגרט.
יוצקים שעועית fava מוכנה לתוך צנצנת של ויניגרט. החלף את המכסה ונער כדי לצפות את פול ה-fava.
בואו לעמוד לפחות 15 דקות לפני ההגשה. שעועית fava במרינדה תימשך 2-3 ימים במקרר.