שעועית אדומה ואורז עם נקניק אנדויל
שעועית אדומה ואורז עם נקניק אנדויל נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 625 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 2 דקות. אם יש לך שמן זית, פלפל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: שעועית אדומה ואורז עם נקניק אנדויל, אורז מלוכלך עם שעועית ונקניקיות Andouille, ו ניו אורלינס שעועית אדומה ואורז עם נקניקיות Andouille.
הוראות
שמן זית חם במחבת גדולה מעל חום בינוני. בצל מטובל, נקניק, פלפל, סלרי ושום עד שהירקות רכים ומשחימים, כ -15 דקות.
הוסף תיבול קריאולי; saut 1 דקה.
מוסיפים עגבניות עם המיץ שלהם. הפוך חום גבוה; לגרד כל חתיכות משחימים בתחתית מחבת.
מערבבים במרק עוף, שעועית עם נוזל עלה דפנה; מביאים לרתיחה. חום נמוך, כיסוי חלקית ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רוטב מפחית ומתעבה, 30 דקות.
מחלקים אורז בין קערות, תערובת שעועית כפית על גבי ומגישים.