קושיקשה
מוכן ב1 ש, 2 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

שעועית אדומה ואורז עם נקניק אנדויל

שעועית אדומה ואורז עם נקניק אנדויל
שעועית אדומה ואורז עם נקניק אנדויל נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 625 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 2 דקות. אם יש לך שמן זית, פלפל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: שעועית אדומה ואורז עם נקניק אנדויל, אורז מלוכלך עם שעועית ונקניקיות Andouille, ו ניו אורלינס שעועית אדומה ואורז עם נקניקיות Andouille.

הוראות

1
שמן זית חם במחבת גדולה מעל חום בינוני. בצל מטובל, נקניק, פלפל, סלרי ושום עד שהירקות רכים ומשחימים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הוסף תיבול קריאולי; saut 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
3
מוסיפים עגבניות עם המיץ שלהם. הפוך חום גבוה; לגרד כל חתיכות משחימים בתחתית מחבת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מערבבים במרק עוף, שעועית עם נוזל עלה דפנה; מביאים לרתיחה. חום נמוך, כיסוי חלקית ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רוטב מפחית ומתעבה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5
מחלקים אורז בין קערות, תערובת שעועית כפית על גבי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)