שעועית אפויה מבוסטון של השף ג'ון
השעועית האפויה של השף ג'ון מבוסטון יכולה להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 295 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-45 דקות. אם יש לך בייקון, סודה לשתיה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: כריכי החציל האפויים של השף ג'ון, שעועית אפויה מבוסטון, ו שעועית אפויה מבוסטון.
הוראות
להשרות שעועית חיל הים לילה בקערה גדולה עם מספיק מים בכמה סנטימטרים.
מסננים ומניחים שעועית לתנור הולנדי גדול או סיר כבד עם 6 כוסות מים, סודה לשתייה ועלה דפנה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני, ומרתיחים במשך 10 דקות.
ניקוז, חיסכון שעועית בישול נוזלי.
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
מעבירים שעועית לתנור הולנדי נקי ומערבבים בייקון, בצל, מולסה, סוכר חום, חרדל יבש, מלח ופלפל שחור לשעועית.
יוצקים מספיק של נוזל שעועית שמורות חם כדי לכסות שעועית; מערבבים.
מכסים תנור הולנדי ואופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה. בדוק את רמת הנוזל והוסף עוד מנוזל השעועית השמורה כדי להביא את הנוזל לכיסוי שעועית. חזור לתנור והמשיך לאפות עד שהשעועית תהיה רכה וכמעט כל הנוזל נספג, כ -1 שעה.
להעלות את חום התנור ל 350; לאפות שעועית חשופה בתנור עד העליון מפתחת קרום טעים, 20 עד 30 דקות יותר.