קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית אפויה מבוסטון של השף ג'ון

שעועית אפויה מבוסטון של השף ג'ון
השעועית האפויה של השף ג'ון מבוסטון יכולה להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 295 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-45 דקות. אם יש לך בייקון, סודה לשתיה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: כריכי החציל האפויים של השף ג'ון, שעועית אפויה מבוסטון, ו שעועית אפויה מבוסטון.

הוראות

1
להשרות שעועית חיל הים לילה בקערה גדולה עם מספיק מים בכמה סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית חיל היםשעועית חיל הים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מסננים ומניחים שעועית לתנור הולנדי גדול או סיר כבד עם 6 כוסות מים, סודה לשתייה ועלה דפנה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני, ומרתיחים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
עלי דפנהעלי דפנה
שעועיתשעועית
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
3
ניקוז, חיסכון שעועית בישול נוזלי.
4
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מעבירים שעועית לתנור הולנדי נקי ומערבבים בייקון, בצל, מולסה, סוכר חום, חרדל יבש, מלח ופלפל שחור לשעועית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
סוכר חוםסוכר חום
אבקת חרדלאבקת חרדל
מולסהמולסה
בייקוןבייקון
שעועיתשעועית
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
6
יוצקים מספיק של נוזל שעועית שמורות חם כדי לכסות שעועית; מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
7
מכסים תנור הולנדי ואופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה. בדוק את רמת הנוזל והוסף עוד מנוזל השעועית השמורה כדי להביא את הנוזל לכיסוי שעועית. חזור לתנור והמשיך לאפות עד שהשעועית תהיה רכה וכמעט כל הנוזל נספג, כ -1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
תנורתנור
8
להעלות את חום התנור ל 350; לאפות שעועית חשופה בתנור עד העליון מפתחת קרום טעים, 20 עד 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור