שעועית אפויה מענבר אייל
צריך תוספת חלב חינם? שעועית אפויה עשוי להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לכם חרדל דיז'ון, סוכר חום, שעועית פינטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בצל ענבר, אמבר ג'ינג'ר, ו American Amber Ale (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בתנור הולנדי; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות.
מסננים מעל קערה גדולה; מילואים בישול נוזלי. להשליך בצל ועלי דפנה.
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת, הזמנת 1 כף טפטוף במחבת; להניח בייקון בצד.
מוסיפים בצל קצוץ לטפטפות במחבת; מבשלים 10 דקות או עד חום זהוב וקרמל, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים שום ואבקת צ ' ילי למחבת; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים קטשופ ו-5 המרכיבים הבאים (באמצעות שיכר) ו-1/2 כוס שמורות לנוזל שעועית למחבת; מביאים לרתיחה.
מוסיפים שעועית ובייקון. להפחית את החום, ומבשלים במשך 10 דקות או עד עבה מעט.
העברה לתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 300 במשך 45 דקות או עד עבה.