שעועית אפויה עם בייקון ובצל אדום
שעועית אפויה עם בייקון ובצל אדום היא ללא גלוטן וללא לקטוז מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 538 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל גס, עלי פטרוזיליה, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 21 דקות. נסו שעועית אפויה עם בייקון פריך ובצל ירוק, בצל אדום כבוש, ו שעועית ירוקה מטוגנת ובצל עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
יוצקים שעועית לתוך תבשיל תבשיל ומניחים בתנור.
במחבת nonstick קטנה, לבשל בייקון מעל חום בינוני גבוה 2 עד 3 דקות.
מוסיפים בצל ומבשלים 3 דקות יותר. תוציאי את השעועית מהתנור. לפזר את הבצלים והבייקון סביב השעועית.
מפזרים את הסוכר החום ופלפל שחור על הבצל.
אופים שעועית עם תוספות 10 דקות יותר.
מקשטים את השעועית עם פטרוזיליה ומגישים.