קושירגיל
מוכן ב21 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

שעועית אפויה עם בייקון ובצל אדום

שעועית אפויה עם בייקון ובצל אדום
שעועית אפויה עם בייקון ובצל אדום היא ללא גלוטן וללא לקטוז מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 538 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל גס, עלי פטרוזיליה, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 21 דקות. נסו שעועית אפויה עם בייקון פריך ובצל ירוק, בצל אדום כבוש, ו שעועית ירוקה מטוגנת ובצל עם בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
יוצקים שעועית לתוך תבשיל תבשיל ומניחים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
במחבת nonstick קטנה, לבשל בייקון מעל חום בינוני גבוה 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים בצל ומבשלים 3 דקות יותר. תוציאי את השעועית מהתנור. לפזר את הבצלים והבייקון סביב השעועית.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מפזרים את הסוכר החום ופלפל שחור על הבצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
אופים שעועית עם תוספות 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מקשטים את השעועית עם פטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה