שעועית וניל קרם ברולה
וניל שעועית Crème Brûlée עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חלמונים, קורטוב של מלח, חלב דל שומן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שעועית וניל קרם ברולה, שעועית וניל קרם ברולה, ו שעועית וניל קרם ברולה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את 3 החומרים הראשונים בסיר בינוני.
תערובת חום מעל חום בינוני עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח), ערבוב מדי פעם.
הסר תערובת חלב מחום. כיסוי ותלול 30 דקות. לגרד זרעים שעועית וניל לתוך תערובת חלב; שעועית מילואים לשימוש נוסף.
מערבבים 1/4 כוס סוכר, חלמונים ביצה, ומלח בקערה בינונית, ערבוב היטב עם מקצף. בהדרגה להוסיף תערובת חלב לתערובת חלמון ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מסננים תערובת דרך מסננת לתוך קערה; להשליך מוצקים.
מחלקים את התערובת באופן שווה בין 4 (4-אונקיה) ramekins, כוסות פודינג, או מנות אפייה רדודות.
מניחים ramekins במחבת אפייה 13 x 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 300 במשך 25 דקות או עד המרכז בקושי זז כאשר ramekin הוא נגע.
הסר ramekins מן המחבת; מגניב לחלוטין על מתלה חוט. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות או לילה.
לנפות 1 כף סוכר באופן שווה על כל פודינג. מחזיק מבער מכה במטבח על 2 אינץ ' מהחלק העליון של כל פודינג, לחמם את הסוכר, הזזת הלפיד קדימה ואחורה, עד הסוכר נמס לחלוטין caramelized (בערך 1 דקה).
מגישים קרם ברל מיד או בתוך שעה 1.
הערה: אם אין לך מבער מטבח, אתה יכול לעשות את ציפוי הסוכר על הכיריים.
מניחים 1/4 כוס סוכר 1 כף מים בסיר קטן, כבד. מבשלים מעל חום בינוני 5 עד 8 דקות או עד הזהב. (להתנגד לדחף לעורר, שכן עושה זאת עלול לגרום לסוכר להתגבש.) מיד לשפוך את תערובת הסוכר באופן שווה על פודינג קר, מתפשט כדי ליצור שכבה דקה.