שעועית חומוס קלויה ושום עם סלק שוויצרי
שעועית חומוס קלויה ושום עם Chard שוויצרי נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא שמן זית, שיני שום, צ'ארד שוויצרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו שעועית חומוס קלויה ושום עם סלק שוויצרי, שעועית חומוס קלויה ושום W / Chard שוויצרי, ו עדשים אדומים מטוגנים ונזיד חזיר שוויצרי עם שעועית חומוס (מתכונים דומים).
הוראות
שלב ראשון 5 מרכיבים בתבנית זכוכית 8x8x2 אינץ'.
יוצקים שמן מעל; צלחת לכסות עם נייר כסף. צלי עד השום הוא מכרז, כ 45 דקות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב מעט, לכסות, וצינה.
שמן חום בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שום, עלי דפנה, ושאלוט. כיסוי; לבשל עד שאלוט במכרז, על 2 דקות. לחשוף; להוסיף חצי chard. לזרוק עד chard wilts ו נפח מצטמצם בחצי, על 2 דקות.
הוסף שאריות שומן חזיר. לזרוק עד chard wilts, על 2 דקות.
להוסיף מרק. מכסים ומבשלים עד chard הוא רך, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות. צ ' ארד העונה עם מלח ופלפל.
העברת תערובת סלק כדי מסננת גדולה להגדיר מעל קערה ולנקז. לעשות קדימה: ניתן להכין 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
מסננים garbanzos ושמן מילואים; להשליך עלי מפרץ.
שלב garbanzos ו chard במחבת גדולה.
הוסף 2 כפות שמן שמורות garbanzos. לזרוק על חום בינוני עד מחומם, לחות עם יותר שמן על ידי כפות אם יש צורך, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.