קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות28
מגזין

שעועית טובה יותר מאשר אפויה עם טריזים מתובלים

שעועית טובה יותר מאשר אפויה עם טריזים מתובלים
אם יש לך אבקת צ'ילי קלה, סוכר, שעועית שעועית במים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 92%. פלחי שום חריפים אפויים, שעועית לא אפויה מתובלת, ו שעועית אפויה מתובלת דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
עבור הפרוסות, מערבבים את הקמח, קאיין ועשבי תיבול (אם משתמשים), מוסיפים קצת מלח ופלפל, ואז לזרוק עם תפוחי אדמה ושמן עד מצופה היטב. עצה לתוך פח צלייה, ואז אופים במשך כ 35 דקות עד פריך מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בינתיים, מחממים את השמן במחבת שאינה מקל, ואז מטגנים בעדינות את הבצל והבייקון יחד במשך 5-10 דקות עד הבצל מתרככים ופשוט מתחילים להפוך זהב. מערבבים את הסוכר, עגבניות, מלאי ותבלינים לפי הטעם, ואז מבשלים את הרוטב במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את השעועית, ואז מבשלים עוד 5 דקות עד שהרוטב התעבה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מגישים עם הפרוסות.