אם יש לך אבקת צ'ילי קלה, סוכר, שעועית שעועית במים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 92%. פלחי שום חריפים אפויים, שעועית לא אפויה מתובלת, ו שעועית אפויה מתובלת דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
עבור הפרוסות, מערבבים את הקמח, קאיין ועשבי תיבול (אם משתמשים), מוסיפים קצת מלח ופלפל, ואז לזרוק עם תפוחי אדמה ושמן עד מצופה היטב. עצה לתוך פח צלייה, ואז אופים במשך כ 35 דקות עד פריך מבושל דרך.
בינתיים, מחממים את השמן במחבת שאינה מקל, ואז מטגנים בעדינות את הבצל והבייקון יחד במשך 5-10 דקות עד הבצל מתרככים ופשוט מתחילים להפוך זהב. מערבבים את הסוכר, עגבניות, מלאי ותבלינים לפי הטעם, ואז מבשלים את הרוטב במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כף גדושה פלפל לבן
ליקוריץ צהוב וירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את השעועית, ואז מבשלים עוד 5 דקות עד שהרוטב התעבה.