קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

שעועית טוסקנית עם טונה

שעועית טוסקנית עם טונה
שעועית טוסקנית עם טונה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 49% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 37 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 586 קלוריות. אם יש לכם שעועית קנליני, קייל, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטריאן דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 91%, המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: שעועית טוסקנית עם טונה, טונה טוסקנית, ו ברוסקטה טונה טוסקנית.

הוראות

1
מחממים 3 כפות שמן זית במחבת עמוקה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את השום והמרווה הקצוצה ומבשלים עד שהשום רק מתחיל להשחים, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
3
מוסיפים את השעועית (כולל הנוזל מן פחיות) ו 1 כוס מים. מגבירים את האש לגובה בינוני ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד להפחתה קלה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מוסיפים את הקייל ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהקייל רך והנוזל נראה קרמי, 8 עד 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כרובכרוב
5
בינתיים זורקים את העגבניות, הסלרי, הזיתים והפלפלים הקלויים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מחממים את 3 כפות שמן הזית הנותרות במחבת קטנה על אש בינונית, ואז מטגנים את עלי המרווה עד שהם פריכים, 3 עד 4 דקות; מסננים על מגבות נייר. שמור את השמן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
שוברים את הטונה לגושים גדולים ומחלקים בין קערות רדודות. כף את תערובת השעועית סביב הטונה ומעליה סלט הזיתים והמרווה המטוגנת.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מזלפים את שמן המרווה השמור ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
צילום: אנטוניס אכילוס