שעועית טוסקנית שמנת ומרק עוף
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך עוף, חתיכות בייקון, שעועית כליות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שעועית לבנה טוסקנית ומרק עוף, עוף טוסקני, שעועית ומרק תרד, ו שעועית טוסקנית, עוף ומרק נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המרק, המים, השעועית, העגבניות, העוף והבייקון בסיר 3 ליטר מעל חום בינוני גבוה לרתיחה.
מערבבים בתרד. מבשלים 5 דקות או עד התרד הוא נבול.
מגישים את המרק עם טפטוף של שמן ומפזרים עם הגבינה.