קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

שעועית ירוקה Tempura עם מטבל Tapendade מ ' חטיפים מלוחים

שעועית ירוקה Tempura עם מטבל Tapendade מ ' חטיפים מלוחים
שעועית ירוקה טמפורה עם מטבל Tapendade מ ' חטיפים מלוחים יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-54 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אנשובי, מי קרח, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו שעועית ירוקה טמפורה עם איולי Srirachan, שומשום טמפורה שעועית ירוקה עם רוטב סויה, ו שומשום טמפורה שעועית ירוקה עם רוטב סויה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הטבילה, לשלב את הזיתים, צלפים, אנשובי, ושום במעבד מזון ודופק עד קצוץ היטב מעורבב היטב, מגרד את הצדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
שום גויה®שום גויה®
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים את מיץ הלימון ושמן זית ודופק כמה פעמים כדי להתמזג. אם המרקם עבה מדי או עבה מדי לטבילה, פורי אותו היטב ולהוסיף קצת יותר מיץ לימון או מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
3
מעבירים לקערה קטנה. זה יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה, מכוסה, ומקורר.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
תן לזה להגיע לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
5
כדי להפוך את טמפורה, יוצקים על 2 אינץ ' של שמן לתוך סיר כבד גדול (השמן לא צריך לבוא יותר מחצי הדרך את הצדדים של המחבת). להביא 375°f מעל חום בינוני. כאשר השמן הוא כמעט לטמפרטורה, לעשות את הבלילה. מקציפים את הביצה במזלג בקערה, ואז מכים במי הקרח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להוסיף את הקמח בהדרגה, להכות בעדינות כמו שאתה הולך; להימנע overmixing או הבלילה תהפוך כבדה. זה צריך להיות דק מספיק עקביות רק בעדינות מעיל את השעועית. אם זה קצת עבה מדי, להכות עוד כף או שתיים של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
7
זרוק חופן קטן של שעועית ירוקה לתוך הבלילה ומערבבים למעיל. הרם אותם אחד אחד עם מזלג או מלקחיים, המאפשר בלילת עודף לטפטף, ולאחר מכן בעדינות להוסיף אותם בנפרד שמן חם כדי למנוע clumping. מטגנים עד פריך קל השחמה, 2 עד 3 דקות. לגרוף אותם עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר. המשך מעיל ומטגנים בקבוצות, המאפשר שמן לחמם בין קבוצות לפי הצורך. מערבבים את הבלילה בעדינות בין קבוצות גם, במיוחד אם באמצעות קמח אורז, אשר במהירות מתחיל להתיישב.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
קמח אורזקמח אורז
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
מערבבים את המטבל לרמיקס ומניחים אותו במרכז מגש, מוקף שעועית ירוקה טמפורה.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
9
מגישים מייד.

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יינות Fram Chenin Blanc. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
יינות Fram Chenin Blanc
יינות Fram Chenin Blanc
האזור המיוחד מאוד שממנו מגיעים הענבים האלה קרוב יותר לקלנוויליאם מאשר לסיטרוסדל, אבל החלק על ההר נכון מאוד. ממוקם בקרקעות חוליות אדומות עמוקות, בחווה המשקיפה על סרטן הנהרות מכה של Lambertsbay בצד אחד, ואת Olifantsriver וסכר Bulshoek בצד השני. החומציות העסיסית ההדוקה היא המאפיין הבולט של Chenin blanc מאזור זה, לשלב את זה עם בשלות המוסיפה מורכבות עצומה ואתה יודע שיש הרבה אהבה כאן.