שעועית ירוקה איטלקית
שעועית ירוקה איטלקית היא תוספת ים תיכונית. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-2 גרם חלבון, 7 גרם שומן ובסך הכל 94 קלוריות. תמורת 46 סנט למנה, מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. אם יש לך שום, שמן זית, תיבול, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ולקטו אובו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 13 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 60%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: שעועית ירוקה איטלקית, שעועית ירוקה איטלקית ושעועית ירוקה איטלקית.
הוראות
מבשלים את השעועית הירוקה במיקרוגל לפי הוראות האריזה
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את השום, התיבול האיטלקי, פתיתי הפלפל האדום, קורט נדיב של מלח ופלפל ומקפיצים 2 דקות.
מוסיפים את השעועית הירוקה, מערבבים כדי לצפות אותם בשמן ומקפיצים עוד 2 דקות.