קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

שעועית ירוקה ופרושוטו נג'ימאקי

שעועית ירוקה ופרושוטו נג'ימאקי
שעועית ירוקה ו Prosciutto Negimaki נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מתאבנים. והוא יספק כ 50 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 20 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך ביצים קשות, פרושוטו, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט שעועית ירוקה עם צנוניות ופרושוטו, צליה: Negimaki, ו נג'ימאקי בקר ואספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים שעועית ירוקה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים (3 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים), חשוף, עד רק במכרז, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מסננים, ואז מעבירים לאמבט קרח כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
3
לנקז ולטפוח יבש.
4
להכריח ביצים קשות דרך מסננת רשת בינונית לתוך קערה באמצעות מרית גומי. מערבבים במיונז, גרידה, מיץ לימון, בצל ירוק, 1/2 כפית פלפל, ו 1/4 כפית מלח (או לפי הטעם).
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מניחים מחצלת סושי עם לוחות רוחביים או ריבוע 9 אינץ ' של נייר קלף על משטח עבודה. מסדרים 3 פרוסות פרושוטו בניצב לשיחים וחופפים מעט כדי ליצור מלבן 9 על 7 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מורחים על 1 כף תערובת ביצה שווה על פני המחצית התחתונה של מלבן prosciutto. מסדרים שעועית על ביצה זה לצד זה מקצה לקצה, קצוות חופפים, ב 8 שורות הדוקות במקביל לוחות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
מורחים עוד תערובת ביצה כף על שעועית.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
מגלגלים פרושוטו ושעועית בחוזקה בעזרת מחצלת.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
העברת רול, צד התפר למטה, ללוח חיתוך, ולאחר מכן לקצץ מסתיים לחתוך לרוחב כ 10 (3/4 אינץ') חתיכות. הפוך ולחתוך 4 לחמניות יותר. הפוך חתיכות זקופות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1
לחמניות פרושוטו ניתן להרכיב (אבל לא לחתוך לחתיכות) 1 יום קדימה ומקורר, כל גליל עטוף בחוזקה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
חותכים לחמניות בזמן קר, ואז להביא לטמפרטורת החדר, מכוסה בניילון נצמד, לפני ההגשה, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות