שעועית ירוקה ופרושוטו נג'ימאקי
שעועית ירוקה ו Prosciutto Negimaki נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מתאבנים. והוא יספק כ 50 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 20 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך ביצים קשות, פרושוטו, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט שעועית ירוקה עם צנוניות ופרושוטו, צליה: Negimaki, ו נג'ימאקי בקר ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים שעועית ירוקה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים (3 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים), חשוף, עד רק במכרז, 4 עד 5 דקות.
מסננים, ואז מעבירים לאמבט קרח כדי להפסיק לבשל.
להכריח ביצים קשות דרך מסננת רשת בינונית לתוך קערה באמצעות מרית גומי. מערבבים במיונז, גרידה, מיץ לימון, בצל ירוק, 1/2 כפית פלפל, ו 1/4 כפית מלח (או לפי הטעם).
מניחים מחצלת סושי עם לוחות רוחביים או ריבוע 9 אינץ ' של נייר קלף על משטח עבודה. מסדרים 3 פרוסות פרושוטו בניצב לשיחים וחופפים מעט כדי ליצור מלבן 9 על 7 אינץ'.
מורחים על 1 כף תערובת ביצה שווה על פני המחצית התחתונה של מלבן prosciutto. מסדרים שעועית על ביצה זה לצד זה מקצה לקצה, קצוות חופפים, ב 8 שורות הדוקות במקביל לוחות.
מורחים עוד תערובת ביצה כף על שעועית.
מגלגלים פרושוטו ושעועית בחוזקה בעזרת מחצלת.
העברת רול, צד התפר למטה, ללוח חיתוך, ולאחר מכן לקצץ מסתיים לחתוך לרוחב כ 10 (3/4 אינץ') חתיכות. הפוך ולחתוך 4 לחמניות יותר. הפוך חתיכות זקופות לשרת.
לחמניות פרושוטו ניתן להרכיב (אבל לא לחתוך לחתיכות) 1 יום קדימה ומקורר, כל גליל עטוף בחוזקה בניילון נצמד.
חותכים לחמניות בזמן קר, ואז להביא לטמפרטורת החדר, מכוסה בניילון נצמד, לפני ההגשה, כ -30 דקות.