קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

שעועית ירוקה חמאה חומה

שעועית ירוקה חמאה חומה
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך סופר ספוני ציון של 25%. מתכונים דומים: שעועית ירוקה חמאה חומה, שעועית ירוקה חמאה חומה, ו שעועית ירוקה חומה-חמאה עם אגוזי פקאן.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
חותכים את החלק העליון של ראש השום וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
שמים את השום על ריבוע נייר אלומיניום ומזלפים את שמן הזית. עוטפים את נייר הכסף סביב השום, מכניסים לתנור וצולים 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
4
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר לטמפרטורת החדר. לאחר שהתקרר מוציאים את השום מנייר הכסף וסוחטים את ראש השום, חתוך כלפי מטה, מעל קערה קטנה עד שכל שיני השום הקלויות קופצות החוצה. מועכים את העיסה במזלג ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
שמיר טרי, מרוטשמיר טרי, מרוט
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
5
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ממיסים את החמאה ומבשלים עד שהיא מתחילה להקציף, הופכים לחומים בהירים ורוכשים ארומה אגוזית. מנמיכים את האש לנמוכה, מוסיפים את שאלוט ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
מוסיפים את השעועית הירוקה, השום הקלוי והשקדים, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
7
מעבירים את השעועית לקערת הגשה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o