שעועית ירוקה חרוכה עם לימון ורבנה פסטו
שעועית ירוקה חרוכה עם לימון ורבנה פסטו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 1107 קלוריות. גשו לסופר וקנו שעועית דקה, גבינת פרמזן, צנוברים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו 3-מרכיב שעועית ירוקה חרוכה עם ריקוטן ולימון, שעועית ירוקה עם לימון-שקדים פסטו, ו לימון Verbenan מאפינס שמן זית ... עם סירופ ורבנה לימון (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את השעועית עם שמן זית ולמקם בסל גריל מחורר או ווק להגדיר על תבנית אפייה.
עבור לימון ורבנה פסטו, לשלב את ורבנה לימון, שום, גבינה, אגוזים במעבד מזון ודופק כדי פירה. לאט להוסיף את שמן הזית עם המעבד פועל עד התערובת מתעבה ו emulsifies, על 1 דקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. הפסטו ישמור במקרר במשך 7 עד 10 ימים או שהוא עשוי להיות קפוא עד 3 חודשים.
מניחים את ווק הגריל או סל ישירות מעל האש ומערבבים גריל לזרוק את השעועית עם משוטים מעץ או מריות גריל עד פריך במכרז, על 5 עד 8 דקות.
מעבירים את השעועית בגריל לקערה גדולה ולזרוק עם כ 1/4 כוס לימון ורבנה פסטו או לפי הטעם.
Reprinted with permission from The Gardener & The Grill by Karen Adler & Judith Fertig, © 2012 Running Press