קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות79
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית ירוקה חרוכה עם לימון ורבנה פסטו

שעועית ירוקה חרוכה עם לימון ורבנה פסטו
שעועית ירוקה חרוכה עם לימון ורבנה פסטו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 1107 קלוריות. גשו לסופר וקנו שעועית דקה, גבינת פרמזן, צנוברים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו 3-מרכיב שעועית ירוקה חרוכה עם ריקוטן ולימון, שעועית ירוקה עם לימון-שקדים פסטו, ו לימון Verbenan מאפינס שמן זית ... עם סירופ ורבנה לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן אש חמה בגריל שלך.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
לזרוק את השעועית עם שמן זית ולמקם בסל גריל מחורר או ווק להגדיר על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
עבור לימון ורבנה פסטו, לשלב את ורבנה לימון, שום, גבינה, אגוזים במעבד מזון ודופק כדי פירה. לאט להוסיף את שמן הזית עם המעבד פועל עד התערובת מתעבה ו emulsifies, על 1 דקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. הפסטו ישמור במקרר במשך 7 עד 10 ימים או שהוא עשוי להיות קפוא עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מניחים את ווק הגריל או סל ישירות מעל האש ומערבבים גריל לזרוק את השעועית עם משוטים מעץ או מריות גריל עד פריך במכרז, על 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מעבירים את השעועית בגריל לקערה גדולה ולזרוק עם כ 1/4 כוס לימון ורבנה פסטו או לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
Reprinted with permission from The Gardener & The Grill by Karen Adler & Judith Fertig, © 2012 Running Press
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)