שעועית ירוקה כבושה
שעועית ירוקה כבושה היא הר ד ' יצירה המגישה 28. מנה אחת מכילה 14 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. מתכון זה מ טעם הבית דורש פלפל קאיין, מים, שעועית ירוקה ומלח שימורים. 1399 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ולקטו אובו צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 14%. מתכונים דומים: שעועית ירוקה כבושה, שעועית ירוקה כבושה, ו שעועית ירוקה עם בצל כבוש.
הוראות
אורזים שעועית לארבע צנצנות חמות של 1 ליטר עד 1/2 אינץ'. של החלק העליון.
מוסיפים לצנצנות את זרעי הקאיין, השום והשמיר.
בסיר גדול מביאים לרתיחה את המים, החומץ והמלח.
בזהירות מצקת תערובת חמה על שעועית, עוזב 1/2-ב. מרחב ראש.
להסיר בועות אוויר; לנגב חישוקים ולהתאים מכסים. מעבדים במשך 10 דקות בקופסת מים רותחים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. המוט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר - ירבעם) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 600 דולר לבקבוק.
![מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)]()
מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
הצבע הוא צהוב קש זהוב אלגנטי עם הדגשות ענבר.ניחוחותיו קורנים וחושפים פירות צהובים בהירים (תפוח, אגס, אפרסק צהוב), דבש, ניואנסים פרחוניים (פריחת ליים) ותווים בלונדיניים אלגנטיים (בריוש ואגוזים טריים).החיך מפתה, עשיר בטעם וחלק המשלב נדיבות ועדינות, מלאות ומרץ, ואחריו פריכות רעננה בעדינות (פרי עם זרעים), כדי לחשוף את האיזון הקסום של השמפניה.