שעועית ירוקה מוקפצת עם פנצ'טה ופטריות
שעועית ירוקה מטוגנת עם Pancettan ופטריות עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם אתה צריך 5 פטריות כפתור, שמנת, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו שעועית ירוקה עם פנצ'טה פריכה, פטריות ובצלצלים, שעועית ירוקה מטוגנת ופטריות, ו שעועית ירוקה מטוגנת ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה; מוסיפים קמצוץ גדול של מלח ומוסיפים את השעועית הירוקה. לבשל במשך כ 5 דקות, השעועית עדיין צריך להיות פריך כפי שהם יהיו מבושלים יותר במחבת עם pancetta ופטריות.
מחממים את השמן במחבת סאוט ומוסיפים את השום והפנצ ' טה ומבשלים עד לפריך מעט.
תסיר את הפנצ ' טה מהמחבת ותניח בצד.
מוסיפים את החמאה לשומן שניתנו מהפנצ ' טה ומוסיפים את הפטריות עד לזהב ופריך. מתבלים במלח ופלפל. החזר את הפנצ ' טה למחבת והוסף את השעועית הלבנה. סיים עם שמנת חמוצה ולהביא לרתיחה עדינה כדי להפחית ולעבות קצת ולאפשר את הטעמים להתחתן. תן לו טעם סופי העונה עם מלח ופלפל, במידת הצורך, לפני ההגשה.