שעועית ירוקה מרוסקת ותפוחי אדמה עם פנצ'טה מ' הירקות המפוארים של איטליה
שעועית ירוקה מרוסקת ותפוחי אדמה עם פנצ'טה מ' הירקות המפוארים של איטליה נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח ים, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Crostini With Fontinan and Tomato Marmalade From ' The Glorious Yestraits Of Italy, דבש-גזר קלוי בלסמי מ ' הירקות המפוארים של איטליה, ו צ'ארד שוויצרי רביולי תרד נודי ברוטב עגבניות פשוט מ' הירקות המפוארים של איטליה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את תפוחי האדמה ושעועית ירוקה בסיר גדול ולמלא במים קרים כדי לכסות. הגדר את הסיר על חום גבוה ומלח בנדיבות. מביאים את המים לרתיחה ומפחיתים את החום לגובה בינוני כדי לשמור על רתיחה (אבל לא אלימה) תוססת. מרתיחים את הירקות עד שהם רכים מאוד, על 25 דקות.
בעוד תפוחי האדמה והפולים הירוקים מבשלים, מניחים את הפנצ ' טה במחבת בינונית (אני משתמש במחבת ברזל יצוק מתובל היטב) ולהגדיר על חום בינוני. מטגנים את הפנצ ' טה, והופכים אותה לעתים קרובות, במשך כ-10 דקות, עד שהיא הופכת חלק מהשומן שלה ורק מתחילה לפריך ולהפוך לחומה.
הסר מהחום ומכסה כדי להתחמם.
כאשר הירקות רכים, לנקז אותם במסננת. החזר אותם לסיר וטפטף באיטיות בשמן הזית. השתמש מחית תפוחי אדמה כדי מועך את תפוחי האדמה שעועית ירוקה יחד כמו שאתה לטפטף. מה שאתה מכוון אליו הוא מחית גושית, מרקם-אין צורך פירה לחלוטין.
עם מרית או כף עץ, לגרד את pancetta ואת טפטוף לתוך הסיר ומערבבים לשלב עם מחית שעועית תפוחי אדמה. מתבלים במלח ופלפל.
כפית את התערובת לתוך קערת הגשה טפטוף עם קצת יותר שמן זית אם אתה רוצה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.