קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

שעועית ירוקה מרוסקת ותפוחי אדמה עם פנצ'טה מ' הירקות המפוארים של איטליה

שעועית ירוקה מרוסקת ותפוחי אדמה עם פנצ'טה מ' הירקות המפוארים של איטליה
שעועית ירוקה מרוסקת ותפוחי אדמה עם פנצ'טה מ' הירקות המפוארים של איטליה נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח ים, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Crostini With Fontinan and Tomato Marmalade From ' The Glorious Yestraits Of Italy, דבש-גזר קלוי בלסמי מ ' הירקות המפוארים של איטליה, ו צ'ארד שוויצרי רביולי תרד נודי ברוטב עגבניות פשוט מ' הירקות המפוארים של איטליה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את תפוחי האדמה ושעועית ירוקה בסיר גדול ולמלא במים קרים כדי לכסות. הגדר את הסיר על חום גבוה ומלח בנדיבות. מביאים את המים לרתיחה ומפחיתים את החום לגובה בינוני כדי לשמור על רתיחה (אבל לא אלימה) תוססת. מרתיחים את הירקות עד שהם רכים מאוד, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בעוד תפוחי האדמה והפולים הירוקים מבשלים, מניחים את הפנצ ' טה במחבת בינונית (אני משתמש במחבת ברזל יצוק מתובל היטב) ולהגדיר על חום בינוני. מטגנים את הפנצ ' טה, והופכים אותה לעתים קרובות, במשך כ-10 דקות, עד שהיא הופכת חלק מהשומן שלה ורק מתחילה לפריך ולהפוך לחומה.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר מהחום ומכסה כדי להתחמם.
4
כאשר הירקות רכים, לנקז אותם במסננת. החזר אותם לסיר וטפטף באיטיות בשמן הזית. השתמש מחית תפוחי אדמה כדי מועך את תפוחי האדמה שעועית ירוקה יחד כמו שאתה לטפטף. מה שאתה מכוון אליו הוא מחית גושית, מרקם-אין צורך פירה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
עם מרית או כף עץ, לגרד את pancetta ואת טפטוף לתוך הסיר ומערבבים לשלב עם מחית שעועית תפוחי אדמה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
כפית את התערובת לתוך קערת הגשה טפטוף עם קצת יותר שמן זית אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.