שעועית ירוקה עם רוטב פטריות קרמיני עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא מספק כ 10 מנות . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, קמח, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו שעועית ירוקה קלויה עם רוטב פטריות קרמיני, תירס גריסים פולנטה עם שעועית ירוקה איטית, קרמיני, ושאלוט, ו שעועית ירוקה עם רוטב XO פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
על תבנית אפייה גדולה, לזרוק את שאלוט עם 1/3 כוס הקמח; לנער את כל קמח עודף. במחבת גדולה, עמוקה, חום 1 אינץ ' של שמן עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיף את שאלוט ב 2 קבוצות ומטגנים על חום מתון עד פריך מאוד, על 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר מגבות נייר, ואז מפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
3
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את השעועית עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מסננים ורענון תחת מים זורמים קרים; לנקז יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
5
ממיסים את החמאה בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הפפריקה, קאיין וקמצוץ גדול של פלפל; מבשלים 1 דקה, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את הפטריות, מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד מתרכך, כ 5 דקות. לחשוף ולבשל, ערבוב, עד השחמה, על 5 דקות יותר. מערבבים את 3 כפות הנותרים של קמח ומערבבים בהדרגה את המניה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
9
מבשלים את רוטב הפטריות על אש נמוכה, ערבוב, עד מעובה, על 5 דקות. מערבבים את frache קרם, מיץ לימון ושעועית. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השעועית מחוממים דרך, כ 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לתבנית גדולה של זכוכית או קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
10
מחממים התנור ל 40
11
מכסים את התבשיל בנייר כסף ואופים עד מבעבע, כ -20 דקות. לחשוף, לפזר את shallots על גבי לשרת.