שעועית ירוקה עם שאלוט
שעועית ירוקה עם שאלוט יכולה להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 87 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. אם יש לכם חמאה, מלח כשר, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. נסו שעועית ירוקה עם שאלוט, שעועית עם מתכון שאלוט, ו שעועית עם רוטב חרדל ושאלוט נרפא (מתכונים דומים).
הוראות
בלאנש את שעועית מחרוזת בסיר גדול של מים מלוחים רותחים במשך 1 1/2 דקות בלבד.
מסננים מיד לטבול בקערה של מי קרח.
מחממים את החמאה והשמן במחבת גדולה מאוד (קוטר 12 אינץ') או בסיר גדול ומטגנים את הבצלוטים בחום בינוני במשך 5 עד 10 דקות, משליכים מדי פעם, עד משחימים קלות.
מסננים את שעועית מחרוזת ולהוסיף את שאלוט עם 1/2 כפית מלח והפלפל, משליך היטב.
מחממים רק עד שהשעועית חמה.
אם אתה משתמש בשעועית ירוקה רגילה, חסם אותם במשך כ -3 דקות, עד שהם פריך במכרז.