קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

שעועית ירוקה רוסית ומרק תפוחי אדמה

שעועית ירוקה רוסית ומרק תפוחי אדמה
שעועית ירוקה רוסית מרק תפוחי אדמה דורש בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מרק שמגיש 6. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . אם יש לך שמן צמחי, כרוב כבוש, שעועית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. נסו תפוחי אדמה בקר ומרק שעועית ירוקה, מרק פטריות ותפוחי אדמה רוסי, ו שעועית ירוקה וסלט תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן צמחי בסיר גדול מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל, ומבשלים בעדינות עד מתרכך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
מוסיפים את תפוחי האדמה ושעועית ירוקה; מבשלים עד השעועית הירוקה יש מעט מתרכך, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
3
יוצקים במלאי הירקות. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להוריד את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד תפוחי האדמה התרככו, כ 15 דקות. מערבבים את הקמח לתוך שמנת חמוצה, ומוסיפים אותו כפית בכל פעם למרק רותח. מערבבים את כרוב כבוש ושמיר, העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. מבשלים במשך 5 דקות יותר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)