שעועית ירוקה רוסית ומרק תפוחי אדמה
שעועית ירוקה רוסית מרק תפוחי אדמה דורש בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מרק שמגיש 6. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . אם יש לך שמן צמחי, כרוב כבוש, שעועית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. נסו תפוחי אדמה בקר ומרק שעועית ירוקה, מרק פטריות ותפוחי אדמה רוסי, ו שעועית ירוקה וסלט תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן צמחי בסיר גדול מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל, ומבשלים בעדינות עד מתרכך שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה ושעועית ירוקה; מבשלים עד השעועית הירוקה יש מעט מתרכך, על 5 דקות יותר.
יוצקים במלאי הירקות. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להוריד את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד תפוחי האדמה התרככו, כ 15 דקות. מערבבים את הקמח לתוך שמנת חמוצה, ומוסיפים אותו כפית בכל פעם למרק רותח. מערבבים את כרוב כבוש ושמיר, העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. מבשלים במשך 5 דקות יותר לפני ההגשה.