שעועית כליות בסגנון Kashmiri עם לפת
שעועית כליות בסגנון Kashmiri עם לפת עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 206 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מים, בצל, אבקת כורכום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 42%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שעועית כליות בסגנון Kashmiri עם לפת, רגל כבש בסגנון קאשמירי-זה סגנון הודי של כבש הוא תענוג אמיתי, כולם יחשבו שאתה שף גורמה, ו Kielbasan ושעועית כליות.
הוראות
מקום לפת לסיר עם מים 1/2 כפית מלח. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד הלפת רכה, על 5 דקות. לאחר מכרז, מערבבים את שעועית הכליה, ומבשלים 5 דקות יותר.
בינתיים, מחממים את שמן הירקות במחבת מעל חום בינוני גבוה. מערבבים בכמון ושומר, ומבשלים עד התבלינים טוסט ולהיות ריחני, על 1 דקה. מערבבים את הבצל, ומבשלים עד שהוא הופך חום זהוב, על 5 דקות. מערבבים בג ' ינג ' ר טחון ושום, מבשלים ומערבבים במשך 30 שניות, ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות והמלח, וממשיכים לבשל עד שהתערובת הופכת לחיוורת. לבסוף, מערבבים בפפריקה, כורכום, זנגביל טחון, ו 2 כפות מים; לבשל 2 דקות יותר.
מוסיפים את תערובת העגבניות לפת, ומבשלים 10 דקות. עונת עם garam masala לפני ההגשה.