שעועית לבנה איטלקית היא ללא גלוטן וטבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 196 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, פלפל, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. וזה די טוב. מתכונים דומים: שעועית לבנה איטלקית, שעועית לבנה איטלקית עם טורקיה, ו שעועית לבנה איטלקית עם טונה.
הוראות
1
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים בצל; מטוגנים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
להוסיף פלפל אדום, שום, עלה דפנה; לטגן 3 דקות. מערבבים במים ושעועית. מבשלים 3 דקות או עד מחומם היטב. מערבבים בחומץ, מלח ופלפל שחור. להשליך עלה דפנה.