שעועית לבנה עוף צ'ילי חזה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. אם יש לכם כמון טחון, שום, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכונים דומים: שעועית לבנה חזה עוף צ'ילי, שעועית לבנה עוף צ'ילי, ו שעועית לבנה ועוף צ'ילי.
הוראות
1
חום 1 כפית שמן צמחי במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים חזה עוף ומבשלים עד השחמה, על 4 דקות. להפחית את החום בינוני, להפוך את השדיים, לכסות את המחבת, ומבשלים עד השחמה בצד השני, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר לצלחת ולאפשר להתקרר לפני חיתוך לקוביות.
4
להחזיר מחבת לחום בינוני, להוסיף 1 כפית שמן צמחי, בצל, מלח ופלפל שחור. מבשלים ומערבבים עד הבצל הופך שקוף, 4 עד 5 דקות. מערבבים שום ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מערבבים אבקת צ 'ילי אנצ' ו, כמון, קמח, אבקת פלפל צ ' יפוטלה, אורגנו לתערובת הבצל; לבשל ומערבבים במשך 2 עד 3 דקות.