שעועית לבנה מרוקאית צ'ילי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צ'ילי שעועית לבנה מרוקאית. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 536 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. לך לחנות ותביא בצל, מלח, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב שעועית הצפון הגדולה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים רום כקינוח. נסו שעועית לבנה צ'ילי, שעועית לבנה צ'ילי, ו שעועית לבנה צ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר תנור הולנדי שאינו מקל 8 ליטר, מוסיפים בצל, סלרי, גזר ושום חמש דקות או עד שהירקות רכים ושקופים.מערבבים כמון ותבלינים מרכיבים (דרך פלפל אדום); לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים אותו סנטימטרים
מוסיף במהירות את 3 כוסות מים, עגבניות חתוכות לקוביות טריות, ולבסוף שקית ספוגה ומרוקנת של שעועית צפונית גדולה.מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום, ומבשלים 2 1/2 שעות או עד השעועית הם מזלג מכרז (או לדמותך)והמים צמצמו למרקם דמוי נזיד נחמד.תטעם. מערבבים את גרגרי הבוליון, מלח לפי הטעם, ומיץ לימון.תטעם. תוריד את החום ותערבב בכוסברה.
מגישים מעל לחם דגנים מעורבים chunked לבבי או as-is.