שעועית לבנה עם ברוקולי לימון
שעועית לבנה עם ברוקולי רב ולימון נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 369 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו לימון, פרמזן, שעועית קנליני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: ברוקולי עם שעועית לבנה ופרמזן, ברוקולי עם שעועית לבנה ותפוחי אדמה, ו שעועית לבנה טוסקנית וברוקולי רב.
הוראות
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול או סיר כבד על אש בינונית.
מוסיפים לימון, אנשובי ושום. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד לימון הוא מתרכך חום כתמים אנשובי להתפרק, כ 5 דקות.
מוסיפים ברוקולי rabe; העונה עם מלח ופלפל ומבשלים, משליכים מדי פעם, עד ירוק בהיר וחד במכרז, על 5 דקות.
מוסיפים שעועית ומים 1/2 כוס לסיר. מביאים לרתיחה; להפחית את החום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד טעמים התמזגו ונוזל מצטמצם בחצי (אתה עדיין רוצה שזה יהיה שובב), על 5 דקות.
מערבבים פטרוזיליה ו 2 כפות פרמזן.
להעביר מגש, מפזרים פתיתי פלפל אדום, אם תרצה, העליון עם יותר פרמזן.
למנה: 320 קלוריות, 13 גרם שומן, 9 גרם סיבים