קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות5
ציון בריאות100
מגזין

שעועית לבנה פריכה עם שמן צ'ילי

שעועית לבנה פריכה עם שמן צ'ילי
המתכון פריך שעועית לבנה עם שמן צ'ילי מוכן בסביבות 1 שעה ו 55 דקות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 5 מנות. מנה אחת מכילה 527 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. אם יש לך מלח אפור, שמן צ'ילי, עלי מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. עם כפית ציון של 92% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: צ'יפוטלה עוף צ' ילי לבן עם תירס ושעועית לבנה {ללא גלוטן}, עוף מטוגן פריך עם שעועית לבנה וצ'ילה ורדה, ו צ'ילי הודו עם שעועית לבנה.

הוראות

1
בקערה, לתת את השעועית להשרות בחמאה במשך כמה דקות, ואז לנקז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
2
מניחים את המסננת מעל קערה.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
3
מחממים 3/4 כוס שמן זית ושמן צ 'ילי במחבת 10 אינץ' על חום גבוה. בעוד השמן הוא חימום, מפזרים את הציפוי על השעועית ולנער את המסננת כדי מעיל את השעועית היטב. חזור עם הציפוי שנופל לתוך הקערה. אל תדאג אם הם לא יספגו את כל הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
שמן זיתשמן זית
שעועיתשעועית
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מסננתמסננת
קערהקערה
4
מוסיפים בזהירות את השעועית לשמן החם, מורחים אותם לשכבה זוגית ומבשלים מבלי לערבב עד שהם משחימים ופריכים בתחתית, 6 עד 7 דקות. הפעל עם מרית וחום בצד השני, עוד 5 עד 6 דקות, התאמת החום כך שהם לא לשרוף. כאשר הם משחימים באופן שווה, להוסיף שום פרוס וחום במשך 3 דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שוםשום
מורחיםמורחים
שעועיתשעועית
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
5
מוסיפים צ ' ילי למחבת וממשיכים לטגן עוד 15 שניות לפני הוספת המרווה. עם כפית מחוררת, להעביר את השעועית מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
שעועיתשעועית
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
6
לטגן עד העלים להפוך פריך, על 1 דקה. למעלה עם גרידת לימון, ואז להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
1
ציפוי אורז Arborio הוא ללא ספק הציפוי הטוב ביותר שאני מכיר לכל דבר מטוגן. זה נותן קרום פריך במיוחד פילה דגים מטוגנים, דיונון, שרימפס, חצילים ועגל קציצות. אתה יכול גם לעשות הרבה כי זה שומר היטב במקפיא, וקשה לטחון פחות מ 1 כוס אורז בבלנדר. אם יש לך טחנת תבלינים, אתה יכול חצי את המתכון.
מרכיבים שתצטרך
אורז Arborrioאורז Arborrio
פילה דגיםפילה דגים
קציצות עגלקציצות עגל
חצילחציל
שרימפסשרימפס
קרוםקרום
דיונוןדיונון
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
2
ציפוי אורז Arborio הוא אחד המקומות הבודדים שאני משתמש במלח שולחן. מלח ים ומלח כשר כבדים מדי כדי להישאר מופצים באופן שווה בציפוי.
מרכיבים שתצטרך
אורז Arborrioאורז Arborrio
מלח יםמלח ים
3
הבאת השעועית עד רתיחה לאט עוזר לשמור על עורות מלהתפצל.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
1
1 אורז Arborio כוס
מרכיבים שתצטרך
אורז Arborrioאורז Arborrio
2
3 כוסות קמח לכל המטרה
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
1 סולת כוס
מרכיבים שתצטרך
סולתסולת
4
2 כפות מלח שולחן
מרכיבים שתצטרך
מלח שולחןמלח שולחן
5
1 כפית פלפל שחור טחון טרי
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
6
לטחון את האורז בבלנדר עד בסדר גמור. שים את זה בקערה ולהוסיף את הקמח כל המטרה, סולת, מלח ופלפל. לזרוק עד מעורבב היטב. לאחסן במיכל אטום במקפיא עבור רעננות מקסימלית.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלח ופלפלמלח ופלפל
סולתסולת
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה