שעועית לימה ספרדית
שעועית לימה ספרדית עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לתוספת. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני, מתכון טבעוני יש 170 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מתכון זה מ טעם הבית דורש סוכר, פלפל, שמן קנולן ושעועית לימה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 46%, וזה די טוב. שעועית לימה ים תיכונית, שעועית לימה ופטריות, ו שעועית לימה שובבה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מיין שעועית ושטוף במים קרים.
מניחים בסיר גדול; מוסיפים מים לכיסוי ב -2 אינץ'. מביאים לרתיחה; מרתיחים 2 דקות.
מסירים מהאש; מכסים ומניחים לעמוד 1-4 שעות או עד שהשעועית מתרככת.
מסננים ושוטפים שעועית, זורקים נוזלים. מחזירים שעועית לתבנית; מוסיפים עלה דפנה ומים לכיסוי ב -2 אינץ'. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1-1 / 4 עד 1-1 / 2 שעות או עד שהשעועית רכה.
מסננים, זורקים נוזלים ועלי דפנה. במחבת גדולה מטגנים בצל בשמן עד שהוא רך. מערבבים פנימה את העגבניות, הסוכר, הפלפל והשעועית. מבשלים 8-10 דקות או עד לחימום.