שעועית מחרוזת מטוגנת טמפורה
המתכון טמפורה מטוגן שעועית הוא מוכן תוך כ 20 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון יפני. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 225 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שעועית ירוקה, קורנפלור, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מתאבן. מתכונים דומים: שעועית סצ'ואן מטוגנת יבשה, שעועית ירוקה מוקפצת, ו שעועית מוקפצת מתובלת.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים שמן בטיגון עמוק ל 375 מעלות F.
בקערה גדולה מוסיפים את הקמח, קורנפלור, אבקת אפייה, סוכר ומלח ומערבבים לשלב.
לטאטא במי סודה ומערבבים עד הבלילה נוצרת. לטבול את השעועית בבלילה כדי להיות בטוח לנער את העודף. מטגנים את השעועית בקבוצות במשך 2 עד 3 דקות עד פריך וזהוב.
הסר למגש גיליון מצופה מגבת נייר כדי לנקז. מסדרים את השעועית על מגש ומגישים עם רוטב חמוציות חם.
הערה של קוק: בעת טיגון השעועית, ודא סל הטיגון שקוע בשמן. זרוק שעועית ירוקה לתוך הסל בשמן כדי להבטיח את השעועית לא מקל על הסל בעת הבישול.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הראטס המקורי Chenin Blanc עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![Raats מקורי Chenin Blanc]()
Raats מקורי Chenin Blanc
Chenin המקורי הוא בעל מבנה ללא שימוש בכל אלון על מנת לשמר את "המקורי" של היין, תוסס פרי fesh אופי. זה ארוז עם טעמים עסיסיים של אננס, תפוח טעים זהוב והדרים, עם רמזים של זנגביל, יערה ופריחה כתומה מינרליות יפה. זה בהיר, מציע טעים מן Chenin מאסטר Bruwer ראטס יריבים מיטב Loire עמק Chenin."באמת נקי לחתוך, עם אפרסק לבן, יערה ורשימות מינרליות כי לנהוג דרך ארוך, מוגדר היטב לסיים. יש גם חומציות פריך גדול קבור כאן."צופה ביין89 נקודות