שעועית מקסיקנית
המתכון שעועית מקסיקנית יכולה לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 4 שעות ו-20 דקות. אתה מקבל מתאבן שמשרת 24. מנה אחת מכילה 213 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך בצל, שעועית פינטו, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: אורז ושעועית מקסיקנית, שעועית פינטו מקסיקנית, ו שעועית שחורה מקסיקנית.
הוראות
מערבבים שעועית ומים בסיר גדול. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים במשך 3 שעות.
הוסף יותר מים במידת הצורך בזמן השעועית מתבשלת.
במחבת גדולה, לבשל בייקון על חום בינוני עד שהוא מתחיל חום. מערבבים בצל, וממשיכים לבשל עד הבצל רך. מערבבים עגבניות, חלפיניו, ומבשלים 2 עד 3 דקות.
הסר מהחום, ומערבבים בכוסברה.
מערבבים בייקון ותערובת בצל לתוך השעועית, וממשיכים לבשל במשך 1 שעה, או עד שהשעועית רכה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. קונצ ' ה y טורו Marques דה Casa Concha פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
צבע אדום עמוק ועדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, שוש עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, בסדר ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כגון ארנב, חזיר, או שליו, כמו גם עם דגים שומניים וצדפות בהכנות קלות ועדינות. גם פארס טוב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.