שעועית-סלט Jicama
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית טבעונית? סלט שעועית-Jicama יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך מיץ ליים,, מיתר מטבח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 13 שעות ו-35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מצטיין של 84%. נסו סלט שעועית שחורה Jicama, שעועית שחורה סלט Jicama, ו שעועית שחורה, Jícama, וסלט תירס בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולמיין שעועית על פי הוראות החבילה.
מניחים בתנור הולנדי גדול; מוסיפים מים ל 3 סנטימטרים מעל שעועית. לכסות ולתת להשרות 8 שעות.
מורחים צ 'ילי בשכבה אחת על תבנית אפייה; טוסט 1 עד 2 דקות או עד צ' יילס לנשוף ולהיות ריחני.
חותכים צ ' ילי פתוח עם מזמרה מטבח; להסיר זרעים.
לקשור אורגנו חבורה עם חוט מטבח. להחזיר שעועית לתנור ההולנדי; להוסיף אורגנו, צ ' ילי, כמון, ו 1 1/2 qt. מים חמים. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 2 עד 2 1/2 שעות או עד שעועית מכרז, הוספת מים נוספים לפי הצורך.
הסר אורגנו וצ ' ילי מתערובת שעועית; להשליך. שעועית כפית בשכבה אחת על תבנית אפייה; מגניב לחלוטין (כ 40 דקות). כיסוי וצינה 3 שעות.
בצל מטוגן, חלפיאו ושום ב 3 כפות. שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה 8 עד 10 דקות או עד בצל הוא רך מעט חרוך.
לזרוק יחד שעועית, ירקות מרוסקים, בצל ירוק, חומץ, 1/4 כוס שמן, ו 2 כף. מלח כשר בקערה גדולה.
לזרוק יחד jicama, כוסברה, מיץ ליים, ונותר 1 כפית. מלח.