שעועית פינטו אנצ'ילדה מחסנית עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 414 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך תערובת תיבול טאקו, תערובת ארבע גבינה מקסיקנית, תוספות: עגבניות שזיפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: Tex-Mex Enchilada Stack, טורקיה אנצ'ילדה מחסנית, ו אנצ'ילדה בקר מחסנית.
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מבשלים בשר טחון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 6 עד 7 דקות או עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מוסיפים תיבול טאקו ו 1/3 כוס מים, ומבשלים 1 עד 2 דקות או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקים
טיפים עגולים לפינה #4
4
מערבבים יחד שעועית מטוגנת ושעועית פינטו.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת
שעועית פינטו
5
מקום 1 טורטייה על מחבת מרופדת ג ' לי מרופדת בנייר אלומיניום משומן קלות. למעלה טורטייה עם חצי תערובת בשר 1/2 כוס גבינה; העליון עם טורטייה אחרת, חצי תערובת שעועית מטוגנת, חצי רוטב אנצ ' ילדה, ו 1/2 כוס גבינה. למעלה עם טורטייה אחרת, וחזור על שכבות פעם אחת. למעלה עם טורטיה הנותרים.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קונצ 'ה y טורו Marques דה קאסה קונצ' ה פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.