שעועית פינטו הטובה ביותר אי פעם
הטוב ביותר אי פעם שעועית פינטו יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 349 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח כשר, מים, שעועית פינטו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-10 דקות. וזה אדיר. נסו הסיר הטוב ביותר של שעועית אי פעם-שעועית בסגנון ביתי W / אפשרות סיר לחץ, שעועית פינטו, ו שעועית פינטו סלסה (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים שעועית פינטו עם מים בקערה גדולה. להשרות שעועית במשך 4 שעות, שינוי מים כל 30 עד 45 דקות.
מביאים 6 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול.
מוסיפים שעועית פינטו, שוק חזיר, ומלח כשר לסיר.
יוצקים יותר מים במידת הצורך כדי לכסות את החומרים על ידי לפחות 1 אינץ'.
להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד שעועית הם רק במכרז, 2 עד 3 שעות.
הסר את הוק החזיר משעועית; לחתוך בשר מהעצם, לקצוץ את החזיר, ולחזור לסיר.
מערבבים רוטב עגבניות וסוכר חום לתוך השעועית. המשך להתבשל עד שעועית הם במכרז וטעמים מעורבבים, על 1 יותר שעה.